Om mig

Tabita Josefina

Så länge jag kan minnas har jag älskat att sy och hitta på nya kreativa idéer. Så fort jag fick chansen lånade jag mammas symaskin och testade mig fram. När jag skulle välja gymnasium såg jag bara ett alternativ, att söka till mode/textil-programmet. Tack och lov kom jag in. Drömmen om att driva eget har funnits med mig länge men började ta fart på allvar för ungefär 5 år sedan. Då sydde jag min första festklänning till en kund och gjorde därefter både bal & brudklänningar. 2014 flyttade jag till Stockholm för att gå ett år på Stockholms Tillskärarakademi. Allt jag har gjort de senaste åren har varit del av en process för att starta just det här.

Nytänkande Återbruk

Att med nyfikna ögon och ett öppet sinne se på gammalt material för att sedan skapa något nytt, charmigt och ge det liv igen. Att förmedla det jag ser när jag tittar på en produkt så att andra ser samma sak – det är min dröm och mitt syfte med T.J. Design.

Min strävan är att alltid återanvända material eller använda ekologiska material av bra kvalité. Mina produkter ska vara funktionella, hålla hög kvalité och ha en tilltalande design.

Företaget drivs på deltid. Fler produkter kommer dyka upp efterhand – Idéer finns det gott om, det är bara tiden som avgör när.